A Magazinról

Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin a könyvekről szól, akár a Te kedvenc könyveidről is.

Végre eljött a könyvrajongók ideje, és elindítjuk az 1001 KÖNYV weboldalt sok más magazinunk mellett. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új könyvekkel, információkkal, érdekességekkel, mialatt megismerkedünk kedvenc könyveink íróival is. Így érdemes időnként visszatérned, ha érdekel a könyvek világa.


Milyen témákat foglal magában az 1001Könyv?        

Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való könyvet. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, ezért az 1001Könyv magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző történetek, érdekességek kerülnek fel. Emellett pedig igyekszünk segítséget nyújtani a kezdő szerzőknek is, hogy bemutathassák könyvüket. Nem titkolt célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az olvasás szépségére.


Hogyan épül fel az 1001 Könyv oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva mindent megtudhatsz a könyvekről, és az írókról. Magazinunkban bárki megoszthatja velünk élményeit, csalódásait, könyves rendezvényeken való részvételeit. Bátran töltsd fel azokat az érdekességeket, amelyek a témához kapcsolódnak, és amit szívesen elmesélnél másoknak is.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul az 1001 Könyv közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.


Csatlakozz szerkesztő-csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a Facebook-on. Ez roppant érdekes tevékenység, és mivel napjainkban életünk része, ezért már számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a lehetőségekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.


Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: A fenti menüsorban kattints a Bejelentkezés gombra.

2. lépés: Görgess teljesen le az oldal aljára. Ne a fenti Regisztráció részt válaszd ki, hanem a lenti magazinigénylő részt. Az van odaírva: Itt tudod igényelni, ha ezt választod!

3. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez.


Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!


1001 könyv csapata

....